Macrium Support Forum

This forum is for Version 5 of Macrium Reflect.
Version 6 users should join our new forum here.

Version 5 support expired on 17 February 2016.

Find out more
Macrium Support Forum
Macrium Support Forum    RSS 2.0  RSS Feed      KB
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
 All Forums
 Reflect v4
 Disk Imaging
 Last Result 0x800413if
 Forum Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

keithdavis
Starting Member

USA
5 Posts

Posted - March 26 2012 :  18:37:02  Show Profile
Same problem as this http://support.macrium.com/topic.asp?TOPIC_ID=2987. I've fixed the VSS issue (can create Shadow Copies manually.) However, still get the error. Why would a restart fix this? It's a real problem because I need a backup and this is a production web server.

Nick
Moderator

United Kingdom
6303 Posts

Posted - March 26 2012 :  20:10:40  Show Profile
Hi

Thanks for your post. Sorry you are having problems.

Where do you see the result code 0x8004131F ?

Is this in 'Status' column in the scheduled backup tab or in the backup log as a VSS result?

As a scheduled task result this means that the task is currently running. What have you scheduled? Is it a VBScript source file or an XML file?

Kind Regards

Nick - Macrium Support


Edited by - Nick on March 26 2012 20:19:23
Go to Top of Page

hught58
Starting Member

Australia
1 Posts

Posted - September 23 2012 :  21:50:37  Show Profile
Hi,

I'm getting this error in the Last Result field of a scheduled task. The scheduled task is an incremental File and Folder backup to a local disk.

This is the initial backup of ~1TB of data so it's taking a long time to run (more than a day). I've set the task to run daily.

Does this error mean that it tried to start the task, but found that the previous day's task is still running?

The task status now shows as Ready, but it looks like the task is still running in the background.

Hugh
Go to Top of Page

Jon Dittman
Moderator

United Kingdom
206 Posts

Posted - September 24 2012 :  11:21:09  Show Profile
Hi Hught58,
I am sorry you are having problems. Could you reboot and then try again?

Kind regards

Jon Dittman
Macrium Support
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Forum Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Macrium Support Forum © Paramount Software UK Ltd Go To Top Of Page
This page was generated in 0.67 seconds. Snitz Forums 2000