Macrium Support Forum

This forum is for Version 5 of Macrium Reflect.
Version 6 users should join our new forum here.

Version 5 support expired on 17 February 2016.

Find out more
Macrium Support Forum
Macrium Support Forum    RSS 2.0  RSS Feed      KB
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
 All Forums
 Reflect v4
 Disk Imaging
 The Directory Name is Invalid
 Forum Locked
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

MossyRock
New Member

36 Posts

Posted - May 13 2012 :  20:48:25  Show Profile
Nick,

As per your request, I installed v5 on my sandbox machine and everything works fine.

To summarize:

Image is from a Windows 7 Pro machine running v4.2 complete edition w/ extensions.

I'm using the same image file from the above machine in all testing here.

Results from my sandbox/testing machine: Windows 7 Pro 32-bit:
1) Macrium V4.2 complete edition - everything works fine
2) Macrium v5 free - everything works fine

Results from my production machine: Windows 7 Pro 64-bit (Lenovo laptop):
1) Macrium v4.2 complete edition - problems*
2) Macrium v5 Professional - problems

So different platforms yield different results.

* I said earlier that this version worked ok - that was on my old XP Pro laptop which died and I replaced it with the Win 7 Pro 64-bit Lenovo and upgraded to Macrium v5 at the same time. That's when the problems began.

FYI: There aren't any private folders that I can see: In every directory path that I've tested, the permissions for mymachinename\administrators on each folder has the "List Folder Contents" permission checked.

The explorer2 works fine. I may be forced to use this instead if I can't get this issue resolved.

Thanks.
Go to Top of Page

Nick
Moderator

United Kingdom
6303 Posts

Posted - May 14 2012 :  10:48:25  Show Profile
Hi

Thanks for getting back and supplying that information

Can you please export the following registry key using regedit on the Window 7 PC that is able to open the file in question:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer

Navigate to the key in the left hand pane of regedit, right click on the key and select 'export'. Rename the exported file to have a '.txt' extension rather than '.reg' and email it to us at 'support (at) macrium.com'.

Can you also email the system information file of the same PC. Click Start > 'All Programs' > 'Accessories' > 'System Tools' > 'System Information' and take the 'File' > 'Save' menu option. Save the '.nfo' file, compress (.zip) it and attach it to you email.

This will, hopefully, let us see the configuration differences between your Windows 7 installations.

Kind regards

Nick - Macrium Support

Go to Top of Page

MossyRock
New Member

36 Posts

Posted - May 14 2012 :  16:48:09  Show Profile
Nick,

Will do. I will most likely be able to get to this tomorrow. Thanks for all your help.

Edited by - MossyRock on May 14 2012 16:49:01
Go to Top of Page

MossyRock
New Member

36 Posts

Posted - May 16 2012 :  00:57:24  Show Profile
Nick,

I just sent the information you requested. I also sent information from the machine where it is not working, for comparison.

Thanks!
Go to Top of Page

M.Castaldo
Moderator

United Kingdom
546 Posts

Posted - May 16 2012 :  10:16:30  Show Profile
Hi,

Just to confirm that we have your information and we will ne analysing it and getting back to you.

Kind Regards,

Martin - Macrium Support
Go to Top of Page

MossyRock
New Member

36 Posts

Posted - June 02 2012 :  16:47:41  Show Profile
Hi guys,

Just checking to see if you've found anything from the data I sent you. Haven't heard anything back.

Thanks.
Go to Top of Page

M.Castaldo
Moderator

United Kingdom
546 Posts

Posted - June 02 2012 :  18:09:54  Show Profile
Hi,

I will contact Nick and get back to you with more information.

Kind Regards,

Martin - Macrium Support
Go to Top of Page

MossyRock
New Member

36 Posts

Posted - June 28 2012 :  01:14:04  Show Profile
I still haven't received anything back regarding the outcome of the analysis of the data I sent.

Thanks.

Edited by - MossyRock on June 28 2012 01:14:35
Go to Top of Page

M.Castaldo
Moderator

United Kingdom
546 Posts

Posted - June 28 2012 :  09:06:36  Show Profile
Hi,

Thanks for posting and sorry that we have not gotten back sooner.

I'm afraid that we have not been able to reproduce your situation within the test lab. Your only option is to use Explorer 2 to access the file in question.

Kind Regards,

Martin - Macrium Support

Edited by - M.Castaldo on June 28 2012 09:07:00
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 Forum Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Macrium Support Forum © Paramount Software UK Ltd Go To Top Of Page
This page was generated in 0.93 seconds. Snitz Forums 2000