Macrium Support Forum

This forum is for Version 5 of Macrium Reflect.
Version 6 users should join our new forum here.

Version 5 support expired on 17 February 2016.

Find out more
Macrium Support Forum
Macrium Support Forum    RSS 2.0  RSS Feed      KB
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
 All Forums
 Reflect v4
 Installation
 Scheduled Backups no longer work
 Forum Locked
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Golly
Starting Member

New Zealand
4 Posts

Posted - October 09 2008 :  23:59:59  Show Profile
Hi I have set up a daily incremental image backup with a full image running on a Thursday and the other days being incremental. As well as this the backups are removed when older than 13 days.

These ran perfectly OK (for 6 months!)until a few days ago (6th October) but haven't worked since. It is possible that something happened on the machine (at night) when the backup was running on the 7th October and that this has caused the system to get out of step so that none now run.

If I try a "Run Now" function on the scheduled backup nothing happens. If I edit a scheduled backup and change nothing stepping through and finishing I get a message "Keyset does not exist"

I just tried to run a full backup by executing the original XML Definition file and it starts OK but failed half way through with a "...report to Microsoft?" type crash.

Nick
Moderator

United Kingdom
6303 Posts

Posted - October 10 2008 :  09:17:26  Show Profile
Hi
quote:
If I try a "Run Now" function on the scheduled backup nothing happens. If I edit a scheduled backup and change nothing stepping through and finishing I get a message "Keyset does not exist"

You have a problem with your Windows scheduler. Googling "XP Scheduler Keyset does not exist" throws up this link:

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;246183

amongst others.
quote:
I just tried to run a full backup by executing the original XML Definition file and it starts OK but failed half way through with a "...report to Microsoft?" type crash.

1. Make sure you're running v4.2.2021 of Reflect. If your not then click the 'Check fior updates' button.
2. Please run 'chkdsk c: /f' from a command prompt. When you reboot your PC you file system will be checked for errors.
3. Have a look here: http://www.macrium.com/blog/2008/09/26/HowToTroubleshootMicrosoftVolumeShadowCopyServiceVSSErrors.aspx and take the steps to repair VSS in case it's failing.

Hope this helps

Nick - Macrium Support


Macrium Reflect is nominated for this years Epsilon award. Please support us by voting. Thanks.
http://www.macrium.com/epsilon.htm
Go to Top of Page

snubel
Starting Member

USA
2 Posts

Posted - July 17 2012 :  20:20:30  Show Profile
The full install worked.

Thank you
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 Forum Locked
 Printer Friendly
Jump To:
Macrium Support Forum © Paramount Software UK Ltd Go To Top Of Page
This page was generated in 5.82 seconds. Snitz Forums 2000