Macrium Support Forum

This forum is for Version 5 of Macrium Reflect.
Version 6 users should join our new forum here.

Version 5 support expired on 17 February 2016.

Find out more
Macrium Support Forum
Macrium Support Forum    RSS 2.0  RSS Feed      KB
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Reflect v5
 File Backup
 Cloning Windows 95 - Operating System not Found

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
Check here to subscribe to this topic.
   

T O P I C    R E V I E W
pcamacho Posted - September 28 2016 : 16:08:04
Hi everyone,

So I cloned an IDE Drive of a 16 year old system with windows 95 (I honestly don't know why they don't replace it) onto another IDE Drive. However, when I booted up the cloned drive it says Operating System not Found. I tried looking through the forums here but most of the OS's with this issue is Windows 7 and I'm not sure if it can help with this. I would go and do all kinds of tests on it, but it is a 24/7 system and it can't be down for too long. I cloned the drives by plugging both in using an IDE to USB adapter to my computer that is installed with Macrium.


Macrium Support Forum © Paramount Software UK Ltd Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000