Macrium Support Forum

This forum is for Version 5 of Macrium Reflect.
Version 6 users should join our new forum here.

Version 5 support expired on 17 February 2016.

Find out more
Macrium Support Forum
Macrium Support Forum    RSS 2.0  RSS Feed      KB
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Reflect v5
 File Backup
 Scheduled tasks don't run....

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
Check here to subscribe to this topic.
   

T O P I C    R E V I E W
rmomii Posted - October 15 2016 : 01:13:25
... and Macrium thinks everything went fine. According the SCHEDULE screen, the backup went perfectly, ended up with code 0x00. However, you backup file was created nor was I notified by email of its "success."

Tried running a test script with the same result. Everything was working fine up until the end of September. Since then, no backups.

Macrium Support Forum © Paramount Software UK Ltd Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000